15 ajánlások az egészséges, gyönyörű körmök

 1. gyönyörű körmök tökéletesen kiegészíti a jól ápolt kezében van a festék, majd kezet kell állandó. Közös szöget kell erős, rugalmas, egészséges. A szerkezet által meghatározott, öröklött, de a változás hatása alatt a külső tényezők (környezet, a táplálkozás, a nem megfelelő ellátás, különösen a munka). Az egészség, a körmök, a diéta legyen teljes, valamint a termékek úgy kell módosítani, valamint tartalmaznia kell a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat.

 1. Az a-Vitamin nélkülözhetetlen a növekedéshez köröm megerősítése (szereplő, máj, vaj, paradicsom, sárgarépa).

B-Vitamin elősegíti a asszimiláció fehérje, ami szintén szükséges a növekedés ( tartalmaz a káposzta, a sör élesztőt sárgája, csíráztatott búza kenyér, gabona).

A jód is hozzájárul, hogy a növekedés (tartalmaz, tengeri alga, spenót).

Silicia fontos a rugalmasság, a keménység, a körmök (zöldség).

A kalcium hozzájárul a keménység köröm (tejtermékek).

A vas nélkülözhetetlen a szerkezet, forma, a köröm.

A kén megakadályozza, hogy a gyulladásos folyamatok fontos, hogy a formáció a köröm ( szereplő, káposzta, hagyma, uborka).

 1. Egy manikűr ajánlott legalább kéthetente

 1. Kizárólag magas minőségű kozmetikai termékek, logicistical nem tartalmazhat aceton. Nagyon száraz plastinate.

 1. Az egészségügyi körmök maszatos tápláló krémet éjszakára.

 1. Köröm nem kell véglegesen lakkozott. Ideális esetben, a lakk kell mosoly, este pedig hagyja a köröm, a többi, legalább két-öt napig, mielőtt újra, hogy gyötörjön.

 1. Poltavathe, körmök lehet tisztítani, mosd meg őket, egy szelet citrommal. Ez nem csak világítja őket, de az is erősíti őket.

 1. Az elfogadást tartalmazó élelmiszerek zselatin segíteni a növekedést, erőt. Ha 1 hónap, egy hónap múlva ismételje meg a tanfolyam.

 1. A közös ok a russojapanese szegek a kalcium hiánya. Ezt figyelembe kell venni, valamint a D-vitamin-olaj, különben nehéz megemészteni. De mielőtt bármilyen felvételi jobb, hogy forduljon orvoshoz.

 1. Nem ajánlott fürdő szódabikarbóna.

 1. Mindig, amikor csinál házi feladatot, kesztyűt használjon.

 1. A törékeny körmök jótékony fürdő meleg növényi olaj, amely ki, hogy erek pár csepp A vitamin, citromlé. Egy, vagy két alkalommal egy héten. Segítség fürdő növényi olaj, almaecet, vegyes, egyenlő adag.

 1. Craviso hatása a körmök egy fürdő a felmelegedett olívaolaj, amely hozzá néhány csepp citromlevet.

 1. Hasznos DÖRZSÖLJE be plastinate ecet, citromlé, áfonyalé, fehér, fekete szőlő.

 1. Kezét a leghasznosabb, hogy mossa a víz szobahőmérsékleten. A hideg, a bőr repedések, majd elkezdi a Lusi kemény lesz, kiszáradt a forró, száraz, egyre több durva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.